Missie

De mensen binnen Andra Tech Group maken mechanica die ertoe doet. We produceren onderdelen en modules, waarmee onze klanten een concurrentievoordeel weten te creëren. Deze mechanica is vaak terug te vinden in de kern van de systemen van onze klanten, daar waar onze klanten hun technologie naar het volgende niveau brengen. De mensen van Andra Tech Group denken mee over maakbaarheid,  en dragen zorg  voor de productie, logisitek, kwalificatie en levering van deze onderdelen en modules.

Visie

People. Make. Technology.

People

Bij Andra Tech Group staat de mens voorop. Niet alleen onze medewerkers die elke dag de (technologische) uitdagingen aangaan om onze klanten tijdig te voorzien van de efficiënt en betrouwbaar geproduceerde mechanica, maar ook in de relatie met onze klanten staat de mens voorop. We bouwen graag aan langjarige (persoonlijke) relaties om op bescheiden wijze deelgenoot te mogen zijn van de successen die er bij onze klanten gevierd worden.

Make

De bedrijven binnen Andra Tech Group zijn allen actief in de maakindustrie. We maken tastbare producten die vastgehouden en gemeten kunnen worden. Waar een verpakking om heen kan en die bij onze klanten ingebouwd worden in de kern van hun systemen. We maken graag het verschil.

Technology

Binnen Andra Tech Group werken we aan technologie. De onderdelen of modules zijn terug te vinden in de meest geavanceerde apparatuur in bijvoorbeeld de chipindustrie, vliegtuigen, medische apparaten en voedselverwerkende industrie. Maar we werken ook met technologie. We gebruiken geavanceerde CAM-software met diverse optimalisatie-opties, we produceren op hyper nauwkeurige machines, hebben cleanrooms met de nieuwste meet- en kwalificatieapparatuur, gebruiken moderne ERP-pakketten en de beste logistieke hulpmiddelen.

Binnen Andra Tech Group zijn we ervan overtuigd dat mensen die met passie voor technologie onderdelen en modules maken, waardering en respect krijgen. Zowel van klanten als van naasten en de maatschappij. Op deze wijze willen wij een significante, langjarige bijdrage leveren aan het vergroten van welvaart en welzijn.

Geschiedenis

700 medewerkers, 11 productielocaties en meer dan 100 jaar ervaring in de maakindustrie

Directie

Geert Ketelaars

CEO

Adwin Kannekens

CCO

Gerben Heideman

COO

Eric Urff

CFO