Onze bedrijven

Maak kennis met de bedrijven binnen Andra Tech Group.

Onze groep bestaat uit 9 bedrijven in Nederland en Duitsland met allen hun eigen kwaliteiten, expertises en klanten. De bedrijven complementeren elkaar in complexiteit, volumes en nauwkeurigheid. Lees hieronder meer over de bedrijven van Andra Tech Group.

Kusters

Kusters is in 1973 opgericht als familiebedrijf en in bijna 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende toeleverancier in de high tech industrie.

lees meer over Kusters

Visietech

Visietech richt zich sinds 1995 op verspaning waarmee de klant voor een juiste prijs ontzorgd wordt.

lees meer over Visietech

HFI

HFI is een wereldwijde Tier 1-leverancier sinds 1966. HFI is gespecialiseerd in efficiënte serieproductie van hoogwaardige nauwkeurige draaionderdelen die aan hoge eisen moeten voldoen.

lees meer over HFI

Wilting

Wilting heeft zich sinds 1978 gespecialiseerd in de seriematige productie van fijnmechanische onderdelen en mechanische modules/eindproducten.

lees meer over Wilting

DKH

DKH Metaalbewerking heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het hoog geautomatiseerd CNC-frezen en CNC-draai/frezen van fijnmechanische onderdelen op basis van producthandling.

lees meer over DKH

Mayer

Mayer Feintechnik is gespecialiseerd in de productie van metalen onderdelen en modules op basis van complexe frees- en draaibewerkingen.

lees meer over Mayer

Jatec

Jatec richt zich sinds 1985 op productie en assemblage van (fijn-)mechanische onderdelen en assemblages.

lees meer over Jatec

Lemmens

Lemmens, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in onderdelenproductie voor klanten in de medische sector, halfgeleiderindustrie en voedingsmiddelenmachines.

lees meer over Lemmens

Lucassen

Lucassen, gevestigd in Sittard, is opgericht in 1989 met een focus op onderhoud en reparaties.

lees meer over Lucassen